Over Ons

Gezondheid is voor ons erg belangrijk. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen.

Onderzoek naar natuurlijke ingrediënten en de effecten daarvan heeft geleid tot de speciaal ontwikkelde samenstelling van de Holland Health House-producten. Het doel van de producten is om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit. Zonder toevoegingen van onnodige vulmiddelen is Holland Health House de eerlijkste manier om jouw gezondheid te ondersteunen. De producten van Holland Health House zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien zijn alle voedingssupplementen van Holland Health House glutenvrij.

Het verhaal van Holland Health House

Aanleiding van Holland Health House

Al sinds 1994 kampt oprichter Rob van der Knaap met gezondheidsklachten. Een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van deze klachten zorgde er in 2016 voor dat de diagnose chronisch Lyme werd gesteld. Achteraf bleek, uit een dagboek dat hij bijhield tijdens zijn stage in Kenia, dat er in 1992 een rode kring op zijn arm had gezeten.  Een half jaar eerder werd bij zijn dochter van toen 8 jaar ook al Lyme geconstateerd door de huisarts. Na vijf dagen antibiotica werd er gezegd dat de Lyme over moest zijn.

 

Aangezien ze al lange tijd aan het zoeken waren, wisten ze dat dit niet het geval zou zijn en zijn ze bij een ILADS arts terecht gekomen. Rob en Summer gebruikten ieder meer dan 35 verschillende pillen, capsules enz. per dag. Ook werd er een dieet gevolgd zonder melk, gluten, ei en pinda.

Ongeveer anderhalf jaar later kwamen ze op een punt dat het niet langer meer zo kon doorgaan. De schoolprestaties van Summer werden steeds minder, het sporten ging niet meer, er was geen energie meer. Er werd niet meer afgesproken met vriendinnen, ze lag bijna de hele dag op de bank. 

 

Rob heeft een eigen bedrijf en werkte nog wel maar ging ’s avonds om 20.00 uur naar bed en in het weekend moest hij bijkomen. Het sociale leven stond op een heel laag pitje.

 

Toen kwamen ze in aanraking met iemand die supplementen maakt. Hij hoorde het verhaal van Summer en wilde dolgraag helpen. Al eerder had hij een supplement gemaakt voor mensen met diverse klachten. Ook waren er al een aantal mensen met Lyme die positief waren over het gebruik van deze supplementen.

 

Zowel Summer als Rob mochten deze supplementen ook proberen en bij Summer was het verschil al heel snel duidelijk. Al na een week zagen Rob en Mariëlle langzaam verbetering met betrekking tot de vermoeidheid. 

Dit verschil werd steeds groter en tot op de dag van vandaag heeft ze geen echte terugval meer gehad. Nu kan ze weer een hele wedstrijd handballen, spreekt weer af met vriendinnen, gaat het goed op school en is het een strijd geworden om haar op tijd naar bed te krijgen. Iets wat heel normaal is bij een kind van deze leeftijd.

 

Bij Rob duurde het iets langer voordat hij wat merkte, maar na ophoging van de dosering en een kleine aanpassing van het supplement is ook bij Rob de weg omhoog gevonden. Op dit moment gaat hij weer normale tijden naar bed en is het weekend er weer om leuke dingen te doen.

De Lyme is niet weg, daar is het supplement niet voor. Wel is er nu, door betere weerstand, minder vermoeidheid en minder pijn en daar is goed mee te leven.

 

Rob heeft inmiddels, op wat pijnstilling na geen andere pillen of supplementen meer nodig en Summer is ook met de andere pillen en supplementen flink aan het afbouwen.

Aangezien Rob en zijn vrouw Mariëlle heel graag wilden dat meer mensen profijt kunnen hebben bij dit supplement zijn ze overeengekomen met de samensteller dat Rob en Mariëlle dit product op de markt mochten brengen.

 

Daarom is in 2017 Holland Health House opgericht en is het product onder de naam Bonvitam begin 2018 op de markt gekomen.